Tips för att bli mer attraktiv och få en flickvän


Ett bra tips för att bli mer attraktiv är att skaffa en hobby som du är riktigt passionerad över.  Ingen hobby är lika med tråkig. En av de mer attraktiva egenskaperna hos både kvinnor och män är när de verkligen visar passion över någonting. Om du visar att du lägger helhjärtad och mycket tid på någonting så visar du att du kan visa passion för någon i ett förhållande! Med det menas att du har en hobby eller visar att du verkligen lägger ner tid på någonting. Det finns flera anledningar till det.

Att få en flickvän eller ens en flicka intresserad kan ibland kännas omöjligt. Det kan vara vissa perioder i livet när man känner att kärleken aldrig dyker upp, och då kanske ens självförtroende sjunker just på grund av det.

Mitt första tips är att du ska aldrig ge upp. Att vara negativ hjälper ingenting utan förvärrar allting. Tänk istället på vad du kan förändra i ditt eget liv för att öppna upp för mer chanser.

Om du har hamnat i en dålig period i livet så är risken att du stänger in dig själv i ditt hem. Och du kanske inte gör så mycket på fritiden, och du har glömt vad du tycker är kul. Kanske är du riktigt kärleksdeprimerad. Men det som hjälper för de allra flesta är att ta upp någonting som de vet tycker är kul. Det får tankarna att bli mer positiva och du kan lära dig själv att trivas med dig själv.

Vilka hobbies som är mest attraktiva

Många blir tänd på en tjej eller kille när de t.ex. har ett husdjur som en hund och verkligen tar hand om den. Det är bara något automatiskt som många människor tycker är attraktivt! Det är liknande som att visa att man verkligen bryr sig om sin familj, kanske har man en lillebror som man visar att man verkligen bryr sig om.

Kulinariska kunskaper är sexigt. Det visar på intelligens och passion. Mat är dessutom sammankopplat med känslor. Många romantiska ögonblick handlar om att äta någonting tillsammans. Många kunskaper som är nyttiga i hemmet är attraktivt speciellt för de som letar efter ett långvarigt förhållande.

Ta en relation till nästa steg genom att bjuda på en jättegod middag. Om man lyckas laga något gott, och kan visa att man lagt ner hjärta och själ i det så är det ju verkligen en romantisk gest. Det är också ett mycket bra alla hjärtans dag tips att laga en god middag och duka fint med hjärtan! Glöm inte vinet!

Att hålla på med en sport och vara riktigt duktig på det är sexigt av många andra anledningar än att man blir snygg. Ibland kan det dock ha motsatt effekt. Säg att man är helt besatt av att visa upp sina biceps.

Har du någonsin sett en man på gymmet stå och spänna sig själv och kolla in sig i spegeln…inte sexigt. Det som är attraktivt och hett det är när man bryr sig om att ta hand om sig själv och att må bra. Att bry sig om att se bra ut är negativt, men det måste finnas en balans också. Jag har ännu ett tips i denna kategori. Att bry sig om något som t.ex. konditionsträning, spela tennis eller yoga är attraktivt för det handlar mer om att man tycker om det man gör än ytligheter. Yoga t.ex. det gör man ju ofta för att man ska vara flexibel och må bra i sitt inre. Fotboll eller tennis är en lagsport och handlar om att ha kul.

Ha en riktig hobby så blir det lättare att vara dig själv

Ha inte en passion eller hobby för någon annan. Ha det för dig själv.  Det syns ofta igenom om det inte är helhjärtat. Att må bra med dig själv gör att du blir mer självsäker och det är attraktivt som bara den. Så om du är intresserad av en tjej så lägg inte av med dina hobbies för henne. Fortsätt med ditt liv, annars verkar du kanske desperat och det är en av de mindre attraktiva egenskaperna.

Oavsett vilken hobby du har så är ett intresse för någonting positivt. Du kanske tror att du absolut inte har någon hobby alls. Men tänk igen, till och med de mest nördiga hobbies som att spela World of Warcraft är en hobby. Nyckeln är helt enkelt att visa att man är passionerad för någonting. Det är attraktivt att visa passion för att det visar att du kan ha det för en tjej också. Och att eran eventuella relation ska bli passionerad.

Hitta någon som gillar samma saker

Om du är passionerad för videospel kanske det är enklare för dig att få en tjej att bli intresserad som också gillar det. Kanske känner du dig som mest självsäker när du känner  dig som hemma.  Fler möjligheter kanske dyker upp  inom de kretsar som du befinner dig på. Det är dessutom roligt att dejta någon med samma intressen, då kan ni hitta på så mycket kul tillsammans! Testa att utforska det sociala livet inom den hobbyn du gillar. Det kan finnas forum, träffar…bara googla på. Säkerligen finns det andra som du.