Vänta inte för länge med första steget


Det är inte alltid uppenbart när hon vill ha dig. Ta första steget innan hon har tappat hoppet!

En tjej testar dig för att se om du verkligen är intresserad av henne. Hon vill få din uppmärksamhet och känna sig iakttagen. Hon vill gärna att du tar första initiativet. I ett sådant fall så kanske hon gör dig förvirrad. Hon ger dig blickar, pratar med dig ibland och ibland så total ignorerar hon dig. Allt detta för att testa dig om du verkligen vill ha just hon.

Ibland så gillar man en tjej, men det är svårt att få hennes uppmärksamhet. Ge inte upp för fort, många tjejer drar ut på det länge för att se om du på riktigt är intresserad eller ger upp så fort du får ett nej.

Ibland så tar tjejerna till sig fula knep för att få din uppmärksamhet. Det kan innebära att hon skriver med andra killar, lägger upp bilder på Instagram med andra killar bara för att hon ska verka svårfångad. Detta kanske inte är något du uppskattar, och det är okej! Det finns tjejer som tycker det är att gå över gränsen, och väljer att inte göra så. Eller så kanske du vet om att du är minst lika ful ibland, och tycker det är roligt. Hur som helst, om du verkligen gillar en tjej. Försök att se igenom om spelar spel eller inte. Ibland så misstolkar killar tjejer och tror att de är helt ointresserade, men egentligen så är de det! Faktiskt så tycker en del människor att det är det som är roligt och spännande, när man är lite osäker på vad den andra känner. Har du sett serien Gossip Girl? Den serien är full av inspiration!

Killar fattar INGENTING

Tjejer brukar ofta säga att killar fattar INGENTING! Varför då? Killar förstår oftast inte varför tjejer gör som de gör, när tjejerna själv tycker att det är uppenbart. T.ex. när tjejer är sura brukar de ofta inte säga något, de brukar försöka visa att de är sura eller genom att vara knäpptysta. Män förstår bara klarspråk, men kanske går det lite bättre för den som förstår att tjejer talar ofta inte klarspråk. Om en tjej vill ligga med dig så går hon inte fram till det och bara säger det. Hon försöker istället ge dig särskilda blickar, skratta mer åt dina skämt än andras, skickar meddelanden, pratar med dina vänner…. ja allt för att få din uppmärksamhet men fortfarande så verkar de flesta inte killar fatta. Detta leder ibland till att hon blir lite sur, och kan börja spela fulspel – t.ex. så pass att det går så långt att börjar ligga med någon annan kille.

Vänta inte för länge med att ta första steget.

Vänta inte för länge med att ta första steget. Det kanske är ett oväntat tips, men det är för att de killar som tänker för mycket på vad de gör riskerar att tjejen blir uttråkad! Det är inte 1900 talet längre, folk har inte sex bara efter man har gift sig. Många har sex redan på tredje dejten. Men snälla, försök att vara förståndig! Gå inte ut på dejt med en fin tjej där du har gett förväntningarna att det ska bli en fin middag och sedan bjud hem henne till dig och ha sex (utan tydliga signaler). Du måste tänka!!!

Slösa inte tid genom att försöka bli hennes kompis innan du tar första steget till första kyssen! Att försöka bli en tjejs kompis kan gå så dåligt att hon börjar se dig som en kompis till slut, och ser ingen spänning mellan er två. Alternativt att hon från början hoppades på att du skulle försöka ta något initiativ men istället så bjuder du med dina kompisar på bio när hon trodde ni skulle på bio dejt bara ni två??? Det är ju en rätt tydlig signal, och hon kommer att börja intressera sig för någon annan, kanske en av dina vänner?

Slösa inte tid på att vänta sa jag ovan, och speciellt när du har fått tydliga indikationer på att hon vill ligga med dig. Tydliga bevis är liksom om hon tar på dig, ser dig i ögonen med en tydlig blick att hon vill bli kysst av dig NU! En tjej vill hellre avstå från att ha sex överhuvudtaget om hon måste ta den maskulina rollen. Tjejer förväntar sig att du ska ta första steget. Det är därför de ger såna otydliga signaler till dig som gör dig förvirrad. Hon försöker att ge blickar, skriva flörtigt – utan att vara den som tar initiativ! Om du väntar för länge med att svara på henne så kan hon tappa intresset.

Tjejer gillar instinktivt alpha killar

Tjejer är instinktivt mer attraherade till killar som är lite “alpha” eller manliga av sig helt enkelt. Det syns i hur de pratar, ser ut, beter sig och gör saker i livet. Vi lever i en värld där det inte är lätt att alltid få det bra, därför så söker sig tjejerna till en som kan ta hand om henne. Omedvetet alltså så blir hon attraherad av killar som skulle kunna ge hon ett bättre liv. Hon skulle känna sig säkrare och omhändertagen om hon får träffa en kille som är säker på sig själv och tar hand om sig och så vidare.

Av det jag har skrivit hoppas jag du förstår bland annat att du måste ta steget i rätt tid, och vänta inte för länge! Tjejer vet att det finns killar som förstått att det är de som ska ta första initiativet. Om du inte fattar sånt så förstår hon inte anledningen att hålla på med dig. Skapa en gnista direkt, agera när du fått hon att gilla dig, kyss henne och ge henne uppmärksamhet. Bli inte hennes kompis, bli den som får igång henne,den som gör hon nervös och attraherad på samma gång.