Vad du inte ska göra i ett förhållande del 2


Tips på vad du inte ska göra i ett förhållande del 2

Försöka inte ändra på din partner

Acceptera din partner eller lämna, så är det bara. Du borde aldrig försöka förändra någon till vad de inte är bara för att det ska passa bilden av en ideell partner.

Desensibilisera inte dig själv till dem

Efter en tid då du har varit med en partner så kan det hända enkelt. Du är inte lika rörd när de gråter. Du mår inte dåligt när du kallar din partner fula namn. Du säger hemska saker som får den andre att må riktigt dåligt.

Ta inte upp det förflutna

I en relation så ska man bara fokusera på det som sker nu. Det spelar ingen roll hur brutalt ett bråk må vara, du ska aldrig ta upp något som hänt innan. Du måste lämna det bakom dig. Om din pojkvän var otrogen med dig, eller om din flickvän gjorde något som verkligen gjorde dig illa, så har du ingen rätt att ta upp det igen och använda det som ammunition. Du måste lämna det förflutna där det ska vara. Om du förlåter hen för något och ni båda beslutar er för att gå vidare, så betyder det att det aldrig ska tas upp igen oavsett hur bra det skulle passa i ett argument senare.

Ha inte något agg/var inte tjurig

Ungefär likadant som ovanstående punkt. Men för att förklara vidare, någon i förhållandet kanske känner att hen har rätt att göra något omoraliskt för att pojkvännen eller flickvännen gjorde något dåligt förut.. Eller så vägrar han eller hon att göra något speciellt för deras födelsedag bara för att den andra inte gjorde det för dem. Det finns ingen sån sak som att tävla i förhållanden.

Du måste supporta din partner

Du ska alltid ha din partners rygg, oavsett vad. Du borde aldrig trycka ner de eller inte tro på deras drömmar eller mål, även om de verkar lite väl långsökta. Du ska alltid vara där för din partner även om de gör ett dumt beslut. Du ska inte håna din partner för att ha fel, och du borde inte få de att känna sig sämre efter att ha misslyckats. Du borde alltid vara deras klippa!

inte göra i förhållande