Vad är Heta linjen?


Heta linjen är en tjänst som har funnits länge. Heta linjen var ett socialt forum som uppstod 1982 då kunskapen spreds bland att flera personer som ringde till samma lediga telefonnummer kunde ha gruppsamtal. Det hela uppmärksammades i media och Televerket inrättade en tjänst i Stockholm först följt av Uddevalla, Göteborg, Sundsvall och Västerås. Telia avvecklade Heta Linjen i mars 1995.

På heta-linjen.nu kan du läsa allt om den moderna varianten av Heta linjen vilket är ett populärt sätt att socialisera sig på nuförtiden. Det är som internet-dejting fast på telefon.

Idag finns heta linjen-tjänster som är bättre och drar minst lika mycket folk. Vi provringde ett antal tjänster och fann att fenomenet är nog minst lika populärt idag som på 80-talet. Kvinnor och män, killar och tjejer pratar om allt mellan himmel och jord på dygnets alla timmar verkar det som.

Här kan du läsa hur vi gjorde testerna och resultatet!

För dig som inte har någon aning om vad Heta linjen är för någonting… Kort sagt så är heta linjen ett sätt att prata med människor du inte känner via telefon helt anonymt och säkert. Du ringer ett nummer och skapar en presentation om du själv, du förblir anonym och väljer själv vad du vill avslöja. Medans du är på linjen så kan du lyssna på andras presentationer och välja att skicka ett röstmeddelande till dem, eller skicka en förfrågan att prata live med dem. Självklart får du också förfrågningar från andra som tycker du är intressant. Redan innan du ringer numret kan du också bestämma om du vill prata med en tjej eller kille.

Om du vill veta mer om vad heta linjen är för något, föreslår vi att du provar på det!

Ring myshörnan och testa gratis  08-525 00 525