Tips för ett bättre DU i din relation


Nedan kommer fyra användbara tips för att stärka din relation

Var positiv

Var positiv i ditt förhållande. Det är svårt kanske när det känns som att allting är jättedåligt och din relation ramlar ihop. Men försök att vara positiv. Fokusera på det bra sakerna och alla bra stunder ni har ihop. När ni sedan diskuterar eran relation så försök att tänka på det bra och lite mindre på det dåliga. Titta mer på det bra och ge ännu mer bra energi! Både du och din partner kommer att må bättre av det här. Det betyder absolut inte att ni ska ignorera problem som ni har, det betyder bara att ni ändrar det till så att ni stärker eran relation istället för att försvaga i era konversationer. Låt bli att vara irriterad och arg för småsaker, det är ju trots allt småsaker! Det är inte lätt, men så fort du tänker på de dåliga sakerna och är negativ så är det ytterligare en chans borttagen för ett bättre förhållande. Försök vara lycklig tillsammans med din partner!

Anklaga dig själv först, inte din partner

Ta ansvar för dina handlingar och var inte så snabb med att anklaga din partner. Ta dig en ordentlig titt på dig själv, kanske ägna en hel dag eller två bara för att tänka på hur du beter dig i din relation. Var verklig och ärlig mot dig själv. Om du har en elak ton i din röst när du pratar med din partner eller om du låter väldigt nedlåtande. Alla är människor och kan göra misstag så oroa dig inte om det är så att du har en dålig ton. Om du har kommit fram till det så tänk efter innan du ska säga något till din partner och förbättra ditt tonläge. Börja alltid med lite kärlek, och ge en komplimang innan det du måste säga kommer. Din partner kanske inte märker att du gör det bättre, och ta inte illa upp då. Det är för eran relations skull du gör det här, så fortsätt med det!

Sträva inte efter perfektion och försök kompromissa

Försök inte att vara perfekt, och försök inte få din partner att vara perfekt. Om både du och din partner är villiga att visa sitt bästa jag så finns det bara hopp för er. Om du aldrig identifierar dina problem, och har orealistiska förväntningar så kommer du aldrig att hitta någon partner som är bra nog för dig. Titta på dig själv först. Försök att sätta fingret på vad du kan kompromissa med och vad du absolut inte tänker tolerera i en relation.

Inspirera genom att bli bättre själv

Att jobba med dig själv är det du ska fokusera på, inte att ändra på någon annan. Du kan inte ändra en annan person, men du kan försöka uppmuntra din partner att göra en förbättring genom att inspirera, vara positiv och visa kärlek! Att spendera din tid på att pusha andra till att bli det du vill kommer bara att få dig distraherad från att bli bättre själv. Försök alltså att fokusera på dig själv, så kommer de runt dig att påverkas till det bättre också. Var stark och stabil nu, det häller att hålla i och vara tålmodig! Rom byggdes inte på en dag.

bättre du