Vill du dejta en yngre eller äldre kvinna? Läs här


Äldre män som inte är så bra på att attrahera yngre kvinnor är faktiskt omedvetna om att de har de egenskaper som kvinnor älskar!

Erfarenhet

Åldern besitter dessa egenskaper naturligt. Till exempel via erfarenhet. En man som har lite mer djup och erfarenhet. Förståelse om vem de är och generellt med självförtroende är väldigt attraktivt. De äldre män som är bra på att attrahera yngre kvinnor är väldigt medvetna om att de har dessa egenskaper redan.

I en interaktion med en ung kvinna så kommer det vara av högt värde automatiskt. En man som vet om detta redan vet att sin ålder inte är ett problem utan ett plus i deras ”spel”. De har en attityd som tänker att den här unga kvinnan som jag stöter på är väldigt lyckligt lottad att få vara involverad med en äldre man. De har också självförtroendet för att de vet om att de har en fördel på spelplanen för att de har mer erfarenhet och visdom än de yngre killarna. Det låter arrogant, men äldre män kommer iväg med detta trots att kvinnorna inte vill att det ska göra det. På en ung kille så kan ett sådant självförtroende ses som kaxigt och det är inte attraktivt.

Försök inte att vara yngre

Det problem som uppstår är när äldre män försöker bete sig som en yngre man och fånar sig och försöker bevisa om att de vet också om allting som är modernt nu hos de yngre osv…Man kan jämföra det med en viss lärare man kanske hade någon gång som försökte vara cool med sina studenter osv…Det fungerar helt enkelt inte att försöka bete sig som en yngre man.

Kom ihåg att om du är en äldre man så har du varit där redan, du har redan varit en av de yngre killarna. Du måste använda det till en fördel att du har redan varit där och visa att du är den som är nyfiken på det nya och du vill bli imponerad med någonting nytt. Den attityden är den bästa attityden. Så försök inte att vara som de yngre männen. De har deras eget spel och ditt spel har utvecklats (som en äldre man).

Om en konfrontation uppstår

En konfrontation som du kan möta är att en kvinna säger att du är för gammal. Då kanske du vill svara med någonting som ”ålder är ju bara en siffra!” eller ”Ja jag är bättre i sängen” osv… Gör inte det då det kommer fram som desperat. Kvinnan har redan ett svar på det nämligen och det kommer bli en negativ konversation. Det bästa du kan säga är på ett lugnt sätt och med ett litet leende ”Det är inte en fråga om skillnad i ålder utan en fråga om du är mogen nog att vara involverad med mig”. Det tvingar kvinnan att tänka till lite och konversationen kommer inte bli negativ och det visar även att du är mogen och eventuellt hon är den som är omogen.

Få henne att vilja vara i din verklighet

Försök inte att hamna i en ung kvinnas verklighet. Du behöver inte försöka vara en av de coola killarna. Du vill inte vara den som ”vill vara ung igen”. Du har visdom, erfarenhet och förmodligen ett rikare liv på många sätt. Vill hon vara en del av det? Fråga dig frågan om hon kan vara en del av din verklighet och få henne att bevisa det.