Tips på saker du kan säga under sex


Efter att ha kollat lite tips på nätet har vi samlat ihop några bra tips!

”Jag vill ha dig” är en typisk grej som man som kille alltid vill höra.

Beröm killens kropp och säg att han har en bra kropp eller en otrolig kropp. Se dock upp för att berömma något som killen eller tjejen förmodligen inte är så stolt över. Om personen du ligger med är väldigt överviktig till exempel kanske du inte ska säga att han har den sexigaste kroppen någonsin, prova istället med ”jag älskar ditt bröst-hår” t.ex. Eller ”jag älskar dina sexiga kurvor” till tjejen. Extra plus om man säger det här till en som spenderar mycket tid på gymmet då de älskar att berömmas över sina kroppar! Du kan också berömma hans eller hons intima delar men gör det på rätt sätt.

”Berätta för mig vad du vill att jag ska göra så gör jag det”, speciellt om du känner dig osäker i sängen så kan det vara en bra fråga, så blir sexet bättre och den andra får som den vill!

”Du får göra vad du vill”

”Jag älskar att ha dig inuti mig” eller ”jag vill ha dig inuti mig”

 

under sex