Saker som killar tycker är sexigt på tjejer


Det finns ett par saker som tjejer gör som killar älskar! Här kommer lite saker som killar tycker är sexigt hos tjejer.

Det finns alltid ett sätt att få en killes uppmärksamhet. Det kan vara avsiktligt, eller så är det inte det. Att få en killes uppmärksamhet kan vara att få en kille distraherad från vad han nu håller på med för tillfället.

Att bara kolla på en söt tjej eller en grupp av tjejer som har kul gör alltid en kille distraherad. Det spelar ingen roll var han är någonstans. Det är någonting med tjejer som är sött, attraktivt och sexigt. Men vad är det som gör att killen vänder sig om och tar en extra lång titt på det han ser?

De flesta sakerna som killarna älskar är helt naturligt, inte avsiktligt och otvingat. Men vissa tjejer har definitivt koll på vad det är som killarna gillar, och får det att verka naturligt. Det är ju definitivt användbart att veta om sådant!

Du behöver definitivt inte kunna allting om detta nedan. Du behöver inte heller ha alla dessa kvalitéer för att imponera på en kille. Du behöver bara vara dig själv. Men, såklart, så kan du alltid vara en bättre version av dig själv och därför kan dessa tips vara intressant. Det kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker och sexig inombords.

Här kommer lite tips

Ditt självförtroende. Killar tycker det är extremt sexigt med självförtroende. Sättet på hur du pratar med en kille, vet var du har dig själv och så vidare ett sätt att imponera.

Höga klackar. Höga klackar har ett sätt att få dina ben att se långa ut och mer attraktiva. Om du går förbi en kille med högklackat så kommer han inte kunna sluta titta på dig från tå till topp!

Din äventyrliga sida. Killar älskar tjejer som gillar att ha kul. Är du stel och blyg? Släpp ner ditt hår och ha kul då och då.

Kurvor. Detta är ett historiskt faktum att killar kan inte motstå en tjejs kurvor om de finns på rätt ställen. Om du har kurvor, ha på dig kläder som framhäver de på ett bra sätt och du kan se hur enkelt det kan bli att få en killes uppmärksamhet.

När du tar ögonkontakt. Om du tittar på en kille och försöker få hans uppmärksamhet så titta inte bort direkt eller stirra som en tok. Du kan få hans uppmärksamhet på detta sätt men han kan bli uttråkad snabbt. Lär dig att titta på honom på det rätta sättet. Förtrolla honom med dina ögon, få hans hjärta att stanna för en sekund och han kan fastna snabbare än vad du tror. Killar gillar att tjejer också kan ta lite initiativ.

.