Så vet du om han eller hon INTE är intresserad


Här får du lite tips som kan ge dig lite klarhet om personen är intresserad i dig eller inte.

Ibland kan det vara svårt att lista ut om en person tycker om dig eller inte. Vissa saker kan vara väldigt uppenbara tecken på att personen inte gillar dig. Men du vägrar att inse det. Ett bra tips är att låtsas som att  du ser på situationen från någon annans perspektiv.

Vad skulle du säga till din vän som ett råd?

Om du stannar upp en sekund och tänker efter så fråga dig själv om du verkligen är intresserad eller om du bara vill ha personen för att det är en lek. Stanna upp och tänker efter om den här personen verkligen passar ihop med dig. Vet du någonting om den här personen? Om inte så kanske du bör ta reda på det först.

Om du har ett intresse för en person så bli inte den där jobbiga över analyserande personen. Om ni har skrivit till personen och han eller hon inte svarar direkt. Eller skriver drygt eller tråkigt, kanske inte ens använder sig av några smileys så kan det bero på flera olika saker. Alla har sin egna text-personlighet.

Kanske är han eller hon intresserad av dig men du vet det inte…förstör det inte nu!

Om det råkar vara så att båda ni har ett intresse för varandra. Du vet inte om att den andra har det, men det finns en god chans att han eller hon försöker att låta bli att det ska synas för mycket. Och så kanske du gör detsamma. Ibland kan det dock vara tydligt att det finns något i luften mellan er. Eventuella blickar eller så. Med det antar jag att ni har träffats eller setts förut. Men om ni bara har kontakt via chatt eller telefon så kan det vara svårt att märka om något finns i luften. Så vid sega svar eller dryga meddelanden bara var tålmodig. Om du får sega svar så svara inte direkt du heller. Du behöver inte svara lika segt. Svara lite snabbare istället för att visa att du är intresserad.

Om personen svarar mer sällan än tidigare så vill nog personen inte fortsätta prata med dig. Om du upplever att du får meddelanden som är dryga utan smileys och så vidare; så finns det en chans att personen gör det med flit och vill inte prata och vill inte vara trevlig. Eller så är det helt enkelt så personen beter sig på chatt. Om det är så att personen har en sådan chatt personlighet som är dryg, så kan du räkna ut om personen verkligen inte är intresserad av dig. Det gör du genom att tyda andra tecken, t.ex. jättesega svar.

OBS! Sega svar är inte 1 timma….1 dag innan du får ett svar är OK. Personen kan vara upptagen.

Om du får ett segt svar, så kanske personen ber om ursäkt får det. Det är ett positivt tecken. Det betyder att personen har ett genuint intresse av att fortsätta prata med dig. Hen vill inte att du ska tro att du är irriterande när du skriver. Så personen vill nog att du ska fortsätta kontakta hen.

Var inte en terroriserande!

Eventuellt så har ni fått kontakt via någon social media eller via telefon redan. Ibland kan det vara värt det att skicka iväg ett ”initierande” meddelande på facebook som säger ”hur står det till”, eller ”Vad gör du vaken så sent?”. Om personen inte svarar, då har förmodligen inte personen något intresse för dig just då. Men kanske möts ni i verkligheten någon annan dag och du kan säga hej. Men fortsätt för guds skull inte att skriva och i princip terrorisera personen.

Personens meddelanden visar INGET på att han eller hon bryr sig om dig.

Andra detaljer som du kan räkna ut om personen inte är intresserad är att han eller hon bryr sig inte riktigt om du mår dåligt eller sjuk och ställer inga följdfrågor. Personens meddelanden visar att ingenting handlar om ditt välmående. En inställd date utan anledning är ett tecken på att han eller hon bryr sig inte ens om dig tillräckligt för det. Du blir aldrig inbjuden på någonting förutom fester där den vill ha många av det gemensamma könet. En annan viktig detalj är att personen aldrig berättar någonting om sig själv.