Hur vet man att den tjejen man träffar är den rätta?


Hur vet man att den tjejen eller killen man träffar är en bra tjej eller kille för dig? Hur vet man att det är en tjej som vill leva tillsammans och troget med dig för resten av livet? Det gäller inte att hitta den bästa tjejen, eller killen, det gäller att hitta den som du fungerar bra med.

Om det är den rätta så vet man

För många som dejtar mycket så säger de att de älskar singellivet och vill inte vara tillsammans med någon. Men för många så kan de vända så fort de träffar den rätta! Trots det så är det inte rätt strategi att tvinga sig inpå någon och försöka övertala den om att överge singellivet. Den personen har egna känslor och vet förmodligen också när han eller hon har träffat den rätta personen.

Eftersom det är 2 personer som är inblandade så måste båda två vara seriösa med förhållandet. Om den ena bara vill ha sex, och den andra söker en längre relation så är sannolikheten stor att det slutar med missförstånd. Ett tips är alltså att redan innan man börjat dejta, på heta linjen eller när man skriver med varandra att säga vad det är man söker. Om man inte vet vad man vill, så kan man säga att man är öppen för något mer seriöst eller bara sex eller att man tar det lugnt och tar det som det kommer… Om man ska ta upp detta så är det bra att göra det vid rätt läge. Det kan vara en riktig buzzkill för vissa. Med andra ord betyder det att det kan vara riktigt avtändande att inleda kontakt med någon på det viset. Så välj rätt läge om du nu ska göra det…

Ibland så är det rätt tydligt när en person inte vill ha något seriöst. Men det är många som inte förstår sånt så det är bättre att säga det klart och tydligt om den andra inte verkar fatta. Till exempel om man träffar någon på krogen och hamnar i säng direkt, det är enligt de flesta inte inledningen på en lång relation. Det kan också vara tydligt om någon tydligt bara vill ha sex när den personen bara pratar om sex istället för att lära känna dig. Att ställa frågor om den andras liv, är att också säga att man är intresserad av att lära känna den och träffas fler gånger.

Ett bra förhållande behöver inte innebära att ni är änglar båda två

Vad som är ett bra förhållande har inget och göra med hur bra ni är som personer och att du har hittat en trogen tjej. När kärleken är rätt så vet båda om att man ska inte vara otrogen. Självklart ska man inte vara otrogen om man är i ett sunt förhållande, för ett sunt förhållande innebär att båda två bryr sig mycket om varandra. Det finns inte i någon av deras värld att såra den andra.

När du går på jakt efter den rätta tjejen, så försök att tänka på ovanstående och att kärleken inte går att tvinga. Att hitta den rätta tar tid, och visst kan du hitta någon att bli tillsammans med och kanske gifta dig med – men det innebär inte att det blir ett sunt förhållande. Vill du vara lycklig så råder jag dig att vara tålmodig och lyssna på dig själv. Du förtjänar att vara lycklig, tro på dig själv och utstråla denna självsäkerhet så kommer någon annan att se det i dig.

Kärleken är oväntad, ni behöver inte vara en perfekt match

Du behöver inte ha samma intressen som någon annan för att det ska finnas kärlek. När man finner kärleken så tar den dig på oförväntade vägar, du hittar nya intressen som ni kan dela tillsammans och samtidigt så låter den dig ha kvar dina intressen. Dessutom, att ha egna intressen och passioner är en attraktiv egenskap när man dejtar! Speciellt tjejer har jag hört tycker det är sexigt när en kille är riktigt passionerad i ett intresse. Det får hon att tänka att kanske kan han bli lika passionerad i förhållandet.

För en del så slutar det roliga när man äntligen har fått tjejen eller killen på fall. Det är egentligen ganska elakt att göra så tycker jag. Vad tycker du? För många så är det värsta som finns att bli hjärtekrossad av någon. Vad är det som är så himla roligt att få någon annan att känna så? Oftast så är det inte meningen att orsaka någon smärta, och det får man liksom vara beredd på när man träffar någon. Om man inte klarar av att bli dumpad, då borde man jobba med sitt självförtroende. När man träffar någon så ska man inte ge upp allt med sig själv för att vara med någon annan. Då ser man desperat ut, och det är inte så sexigt.