Hur och varför folk ljuger på heta linjen eller andra tjänster


Här är de mest vanliga lögnerna på heta linjen eller på online dating tjänster.

Ålder är något som många ljuger om eller döljer om på heta linjen tjänster eller online dating. Den främsta anledningen till detta är för att de vill prata med eller dejta yngre tjejer eller killar. Man kan ibland se igenom lögnen om det finns en bild på personen också, men många väljer att använda sig av en gammal profilbild på sig själv.

Många väljer också att ljuga om hur de ser i kroppen. En del väljer att säga att de går på gymmet ofta och postar en bild på en riktigt snygg kropp (från google) men utan ansiktet. Och så har de bilder på ansiktet i övriga bilder. Du har god anledning att ha misstankar om personen inte har några helkroppsbilder. Om en person har flera helkroppsbilder som inte går att fejka till eller ta från Google så är de förmodligen också ärliga och självsäkra med hur de ser ut. De som delar med sig om minst har fler möjligheter att ljuga.

En del väljer att ljuga om var de bor också. Det kan vara för att de vill öka sina chanser att fortsätta prata med dig om ni har fler möjligheter att träffas. Det kan också vara att personen inte vill dela med sig om var de bor av sekrettesskäl för att de känner sig otrygga på nätet. Det kan finnas stalkers och bedrägare på nätet och en del är väldigt rädda för dem. En annan anledning att inte berätta sanningen om var man bor är för att man inte vill att det ska komma ut till familj och vänner om online-dejtingen. För att dubbellkolla om en person berättar sanningen om var de bor så kan du fråga frågor om vad de brukar göra när de är hemma, vilka favoritresturanger de har och så vidare.

En annan lögn är hur tillgänglig man är. En del gillar att ha kontakt en kort tid bara och för spänningen skull ger massa hopp om att pratas mer. Men det slutar istället med att personen aldrig svarar dig igen och blockerar dig till och med. Dessa personer gillar att prata med många och låtsas som att de vill engagera sig i något mer men bryter det så fort det roliga är över. En typisk player alltså.

Sedan så har vi också de mest hemska lögnarna! Gifta män är de som är mest benägna att ljuga på online dating. De ljuger om allting för att undvika att deras fru hittar deras profil på nätet. Om du är misstänksam om någon har ett förhållande reda så var inte rädd att fråga rakt ut. Lögnare som dessa är desperata att inte bli påkomna så de kommer förmodligen berätta sanningen.