hur får jag en tjej att se mig?


Hur står du ut i mängden bland alla?

Svaret på den här frågan är inte så enkelt för att det finns många svar. Det beror t.ex. på i vilket land man är i (kulturiska faktorer) men även på vilka tjejers uppmärksamhet man vill ha. Det finns alltså många faktorer.

Första intrycket är alltid viktigt. Om man vill stå ut i mängden bland främlingar så finns det vissa saker som är viktiga att tänka på.

Första intrycket

Det är först och främst hur man ser ut som spelar roll. Det är tyvärr så att utseendet spelar roll, men det betyder inte att man måste se ut som Joel Kinnamon eller så vidare. Det kan handla om att du har rätt kläder på dig, ser fräsch ut, dina ögon eller bara att du tilltalar tjejer med ditt unika utseende. Alla har någonting som någon därute tycker är fint. Fokusera på den del av dig som du tror att andra eller någon tycker är fint. Du behöver verkligen inte ha sexpack eller se ut som en modell!! Vissa kvinnor gillar inte ens det. Så lägg av om du tror att du inte är tillräcklig, för du är det!

Att se självsäker ut spelar också roll. Det kan faktiskt göra stor skillnad utseendemässigt om du har en bra hållning och ser ut som att du vet vart du står. Tjejer tycker det är sexigt.

Attityden spelar också stor roll. Om du ser ut som att du är deppig, hatar allt och alla så kommer du förmodligen inte göra ett gott intryck på någon. Att istället ha en positiv attityd kommer spegla av sig och göra tjejer positiva till dig. Tjejer tycker att ett leende är speciellt fint hos män. Om man har ett fint leende så är man attraktiv för kvinnor.

Intelligens kombinerat med ovanstående är såå sexigt för män att ha. Du ska också kunna vara intelligent nog att erkänna när du har fel. En av de värsta egenskaper hos män som kvinnor inte gillar är när de inte går att argumentera med, erkänner aldrig fel och är lite för stolta helt enkelt. En sådan man som inte slutar prata och göra antagelser, politiska åsikter osv är inte sexigt heller.

När det inte gäller främlingar

Att inte vara en främling betyder att det första intrycket förmodligen redan har avgjorts. Det kan vara så att du är bekant med hen eller ha pratat ett flertal gånger. Det kan vara saker som en person inte än har fått veta om dig. Det kan vara saker som inte varit så tydligt. I detta fall så finns det andra egenskaper som har extra stor betydelse för kvinnor.

Att få tjejen att skratta är en av de mest åtråvärda egenskaper. Det är attraktivt och intelligent att kunna säga saker i rätt tillfälle som får tjejerna och andra att skratta.

Att vara ansvarsfull är viktigt för att då får tjejerna veta att du är bra material för ett långsiktigt förhållande. Ingen tjej vill ingå i ett romantiskt förhållande med någon som inte kan städa, inte kan ta hand om sig själv eller inte betala räkningarna i tid. Hur ska ni i såna fall eventuellt kunna ta hand om barn? Så tänker tjejer, långt in i framtiden.

Att vara generös och snäll är också viktigt. Kan du göra saker för andra och få andra människor att må bra utan egen vinst? Då tycker tjejerna att du är bra material och kommer intressera sig mer för dig. Du behöver inte vara generös med gåvor och pengar osv, utan det kan betyda att bara lägga några snälla ord eller umgås med människor.

Var ärlig! En tjej kommer vilja veta om du kan hålla löften och göra rätt saker.

Andra saker 

Så finns det förstås saker som inte gäller för alla tjejer. En kvinna kan gilla en speciell typ av man. Det kan vara en tjej med ett stort intresse för sport, och hon kanske vill att sin framtida kille också ska vara intresserad av det. Om du inte har det intresset som tjejen har, så fundera på om ni är en bra match och om du skulle kunna tänka dig att börja bli intresserad av det. Då skulle kanske tjejen i gengäld börja intressera sig i något du har som intresse.

Det här är saker som är svårt att ha någon kontroll över, och det är så det är ibland med kärleken. Ibland fungerar det inte helt enkelt.

Väldigt viktiga saker

Dessa saker är så viktiga att man ibland glömmer att prata om det. Det är hygien och renlighet. Se till att du aldrig visar för kvinnor saker som rent av är äckligt med dig. Och om du vill ha en kvinna så är det nog fördelaktigt om du försöker att bättra på din renlighet. DOCK, så finns det kvinnor som inte är renliga heller, och om du väljer att ha en sådan kvinna så att du själv slipper vara renlig är det helt ok.

Tänk på att det finns vissa tillfällen som det är ok att inte vara renlig. De flesta kvinnor tycker det är otroligt sexigt när en man är svettig från träning eller kanske bygga ett hus. Att kunna fixa och göra praktiska saker är av någon anledning väldigt sexigt för kvinnor.

Tänk på att de flesta är inte perfekta heller. Du behöver inte vara bra på alla punkter. Men om du vill stå ut för någon så kan ovanstående vara till hjälp.