Hur du kan hitta en date till alla hjärtans dag


Under nyår och början på nya året så har många en massa nya mål. Många vill hitta en partner och väljer att gå med i flertal tjänster för att hitta någon. De väljer då en online dating sida för att snabba på processen, och det är inte så dumt. En del ringer in till heta-linjen, för att få tag på någon som eventuellt vill ha en date. Vissa föredrar att höra någons röst istället för att bläddra bland online-profiler. Många börjar online dejta så att de ska få en date till alla hjärtans dag. Ja det stämmer. Du är inte ensam! 🙂

Skäms inte för att vara med i denna ”aktiva” fas, det är nämligen nu det är bäst att passa på. Dock så betyder det att det kan finnas lite mer konkurrens, i alla fall om du vill åt de bästa.

Tips till alla hjärtans dag

Ha en ny profil. Om du redan har en profil på en sida så testa att radera den och gör en ny med en ny e-mail adress. Det är enklare än du tror att skapa en e-mail adress. Det är cckså värt det. Varför? Jo för att nya profiler på en online-dating sida är de mest attraktiva. Som ny på en sida så får man oftast lite ”gratis” reklam från hemsidan.

Nytt material

Fräscha upp din profil med nya bilder. Ha bilder på dig själv som ser genuina ut. Ha inte en bild som man bara ser din haka på eller någonting sånt, det gör att folk blir misstänkta på hur du ser ut. Även om du kanske inte älskar hur du ser ut på vissa bilder, så är det bättre att du lägger ut en sådan och dessutom större chans då att du får någon intresserad. INGEN gillar någon som verkar vilja dölja för mycket på internet-dejting. De kloka är väl medvetna om att det finns mycket creeps på nätet, och undviker därför såna.

Användarnamnet

Välj ett användarnamn som är intressant, och passa på att berätta någonting om dig själv. Dock att nämna ditt personnummer eller var du bor kanske inte är så säkert 😉 Men om du t.ex. älskar att resa så ”TravelerPerson” kanske e ett bra namn.

Initiera

Var inte rädd för att initiera kontakt med någon. Om du vill hitta något så får du vara engagerad och aktiv. Som tjej så är det inte dumt att skicka iväg meddelanden till killar. Om du hittar någon kille som verkar intressant så meddela på direkten! De bra går åt snabbt 😉

Ju mer du finslipar din profil, ser till att uppdatera information. Lägger upp bilder, e-mailar osv. Så finns det större chans att du hittar något bra till alla hjärtans dag!