Hur du attraherar kvinnor


Att attrahera kvinnor grundar sig faktiskt i vad du tycker om dig själv. Om du tror att du är bra nog för en kvinna så är det större chans att hon tycker detsamma.

Det kan kännas stressigt och jobbigt att försöka få en tjej att bli attraherad av dig. Vad ska man säga, vad ska man göra? Vad ska man inte göra? Det man inte ska göra är att ge upp av anledning för att man tror att en tjej har så många att välja på, varför skulle hon välja dig? På alla tjänster så gäller att alla som är aktiva väljer såklart att vara där för att de inte har hittat det de vill ha ännu. Om du får kontakt med någon varför ge upp? Att du får svar är positivt och du bara hålla intresset igång? Likadant med var du än träffar folk, det handlar så mycket om att våga ta chansen och tro på dig själv.

Det är sant att det kan finnas flera andra killar som hon har kontakt med, men hon har säkert fått neka ett flertal för att de är för osäkra. För att de inte skriver för att de har gett upp, eller att de försöker för mycket. Bestäm nu på en gång att vara den som utstrålar självsäkerhet. Självsäkerhet är attraktivt.

Visa att du är bra nog

Nyckeln till att hon ska bli attraherad av dig och intresserad av dig är att du visar att du är bra nog för henne. Ingen är perfekt så det betyder inte att du behöver vara bäst. Det innebär att du har ett gott självförtroende och är självsäker och medveten om dina svagheter. Det största misstaget du kan göra är att sätta upp tjejen på en piedestal och tro att du är bara en i mängden, kom ihåg att hon ska förtjäna dig också! När du är positiv mot dig själv kommer hon förmodligen att känna sig positiv mot dig också.

Med detta sagt så handlar det mycket om att förbättra din bild om dig själv och inte så mycket om din första replik till en kvinna. Det handlar faktiskt mycket om vad du utstrålar till en början för att det är i början som man både som man och kvinna skapar upp en bild (fördomar) om en.

När du har lärt dig hur du attraherar en kvinna innan ni ens har börjat prata, så kommer resten att känna sig mycket enklare. Den där jobbiga känslan i magen och pressen på en att säga rätt saker kan nästan försvinna för dig om du tar några förberedande steg för att få hon attraherad.

Ögonkontakten är kraftfull

ögonkontakt attraktion

När det handlar om en tjej/kvinna ute i verkliga världen, alltså när ni kan få ögonkontakt, så kan du få hon attraherad av dig med hjälp av bara det. Ögonkontakten är kraftfull och kan utgöra en stor attraktion mellan två människor. Därför kan det vara bra att veta hur man ska göra, så kan man öva på det så ofta det går. Ibland kan det ju verkligen vara jobbigt att kolla folk i ögonen, speciellt om man är blyg, men det hjälper faktiskt att öva! I alla fall, för att skapa attraktion till en kvinna (eller man) så ska du försöka få hennes blick till dig och förlänga ögonkontakten en kort stund. Om du lyckas med det så utstrålar du självsäkerhet. Sen kan du också lägga till ett litet leende, och det kan du öva på i spegeln. Leenden visar på värme, och kan göra att hon kanske vågar gå fram till dig.

Ibland är man lite för nervös för sitt eget bästa. Det finns dock några saker du kan göra när du är så nervös att du bara vill nästan fly ögonblicket när du har fått ögonkontakt med någon. Det du kan göra är att andas djupt och långsamt in mot din mage. Var medveten hur ditt ansikte ser ut, och le med dina ögon också. Om du ser vänlig ut i ansiktet och avslappnad så ger det goda resultat.

Sluta prata om andra kvinnor och skryt inte

En sak som gör kvinnor rent tokiga på män ibland är när det blir så uppenbart att de bara skryter och försöker få kvinnorna intresserade, men i själva verket är det så oattraktivt. Om du är man så har du säkert haft en del kill-kompisar som tror att man ska skryta om hur många tjejer man haft och så vidare… Innan jag avslutar detta stycke vill jag dock säga att det är attraktivt att visa att man har många kvinnor runtom sig och att man får mycket uppmärksamhet från de. Det visar tjejen som du försöker få intresserad och attraherad av dig att du är ett kap, och hennes instinkter kommer vilja tävlas med de andra tjejerna. Det du ska göra när du fått en tjej intresserad på det viset är att ge hon lite extra uppmärksamhet framför de andra tjejerna, så känner sig hon väldigt speciell.