Hobbies som tjejer faller för direkt…


I tidigare inlägg skrev jag om hur viktigt det är att ha en hobby. Att ha en hobby visar att man är levande och att man kan vara passionerad. Här skriver jag om hobbies som på något vis alltid får kvinnorna att vilja ha dig…

Saken med dessa hobbies är att det finns alltför många män som VET att kvinnorna gillar det och uttnyttjar detta. Det som däremot många män INTE VET är att kvinnorna också vet om detta och om det syns att du försöker imponera med något och du inte är tillräckligt bra så blir det bara löjligt.

Gitarr

T.ex. att spela gitarr. Det måste nog vara det värsta exemplet. Om du ska spela gitarr för att imponera på en tjej så är det viktigt att du är riktigt bra. Att ta fram gitarren och spela någon tjejtjusarlåt helt random är lite konstigt, men de flesta tjejer bryr sig inte om du är duktig.

Om du vill imponera så måste du vara minst så här duktig:

Resa

En annan hobby är att resa! Det som är bra med den här hobbyn är att genom att vara en kulturell man så kommer du attrahera kulturella kvinnor.

Medans du reser så kommer du definitivt att träffa fler kvinnor som vill hoppa i säng med dig. Bara att inte komma från det landet kan vara det som gör att alla vill det med dig.

Om du är passionerad för att resa så blir du direkt spännande för att kvinnor föreställer sig att du ska ta med henne på massa resor. Och att ni kommer få uppleva massor av roliga saker tillsammans. Eller så verkar du helt enkelt spännande och det är tillräckligt för att en tjej ska vilja ligga med dig en kväll.

Många tjejer när de klagar på män är när de är tråkiga eller omogna. Att de inte kan ta eget ansvar och så vidare. Att du är ute och reser mycket betyder att du är världsvan och att din mamma och pappa inte tar hand om allting.

Yoga

Ingen klagar väl någonsin på att en kvinna är vig och flexibel. Det är sexigt. Att en tjej gör yoga tilltalar en man direkt. Det betyder bättre sex och kvinnor som gör yoga verkar mer sensuella. Det stämmer också att yoga gör en mer sensuell. Dessutom så är det ju nästan 95% kvinnor på alla yoga lektioner, så om du går på yoga så har du inte mycket konkurrens.

Kom ihåg att yogan ska vara en hobby och det ska synas.Gå på yoga kontinuerligt och gör det mer för dig själv än för någon annan. Försök inte flörta med varje tjej. Tjejer vet om att det finns killar som går å yoga bara för att träffa tjejer så var inte den.

Om du visar att det är ett genuint intresse så finns det säkert någon tjej som har kollat in dig och efter en tid kanske du kan bjuda ut henne. Försök att bli kompis med folk och var en trevlig kille med samma intresse som dem. Till slut kanske du blir inbjuden på en fest med massa andra snygga tjejer.

Matlagning

Det finns faktiskt studier som säger att kvinnor som ser män laga mat blir väldigt attraherade och chanserna att få ligga blir mycket större.

Att laga en måltid åt en tjej är alltid något du kan dra till med. Men det egentliga du ska göra är att ha det som en hobby och bli riktigt bra på att laga mat. Att kunna laga mat är fördelaktigt på många sätt för män. Det är för att du ska vara hälsosam och kunna bygga en snygg kropp.

Du kan om du vill anmäla dig till en kurs i matlagning. Det är lite som med yoga, det finns massor med tjejer på såna kurser. Att bjuda över tjejer på middag sen är inte heller konstigt.