Få ett bättre sexliv och prata mer med din partner


En fråga om hur hennes dag har varit kan räcka för att få hon att känna sig speciell

Hatar du att prata om din dag, eller prata överhuduvtaget? Synd, för många kvinnor uppskattar att en man kan prata med henne också. Om du fokuserar på att ”connecta” med en kvinna på ett icke-sexuellt sätt. T.ex. genom att prata om dagen, hur hon mår osv så kommer hon tycka om dig mycket mer. I sin tur följer då att sex mellan er två blir mycket bättre. Många kvinnor värderar alltså att kunna prata med dig. och varför är det så? Jo för att hon kommer känna sig mer bekväm, självsäker, sexig och mer omtyckt.

Kvinnor har ett slags behov av att känna sig speciella inför en man. Även om hon inte är den snyggaste på jorden så skulle en kommentar om att du tycker hon är sexig göra att hon blir supertänd på dig. En kvinna vill inte bli tagen för givet, så se till att ge henne den uppmärksamheten så hon blir glad.

Det är inte något slags förspel

Det är viktigt att det känns ärligt. Att du frågar en kvinna något personligt och visar omtankte då och då betyder inte att det garanterat blir sex varje gång efteråt.

Det finns flera sätt att göra det på och det beror också förstås om ni är i ett förhållande eller kanske ni bara är ”bekanta”, eller bekanta i sängen…

Men om ni träffas ofta så kan du få en kvinna att känna sig speciell genom att verkligen visa att du inte får ut någonting av det. Det kan vara t.ex. om du ger en ordentlig massage. Sedan insisterar på att hon kan få åka hem eller bara gå och lägga sig och sova.

Du kan fråga henne om att gå på en promesnad för att hon brukar göra det själv, och du gärna vill följa med.

Du kan uppmuntra henne att gå ut med hennes kompisar.

Det finns hur mycket som helst du kan göra!

Få hon att känna som att tiden med henne är värdefull

Att göra en kvinna glad leder till att hon blir mer självsäker och känner sig sexig, vilket leder till ett bättre sexliv.  Om hon känner sig speciell för dig så kommer hon kunna vara sig själv, och känna att hon vill göra dig glad också. Så om du verkligen vill att en kvinna ska tycka om dig,  få henne att känna sig värdefull. Visar du henne att hon betyder något för dig? Är du inte säker? Tänk på att ibland släppa fokuset från dig själv. Fokusera på att säkerställa att tjejen mår bra, och att du vet vad som händer i hennes liv. Det är inte för att du är självisk. Det är bara ett tips för att få en kvinna känna sig mer glad och självsäker vilket leder till ett bättre sexliv.

Prata med henne om hennes problem

Om du träffar eller är tillsammans med en kvinna så kanske du märker ibland att hon är på dåligt humör. Det en kvinna vill (oftast) är att du ska märka det och fråga varför hon är på dåligt humör så att ni kan prata om det. Det här är en sån grej som ofta tjejer snackar om när de pratar illa om män/killar. De säger ofta att de vill ha någon som kan prata om saker.

Ytterligare ett tips är att kvinnor ofta kan säga ”nej det är inget”, när det faktiskt är något. Det du INTE ska göra då är att lämna henne ifred. Fråga ytterligare eller två gånger till. På så vis får hon känna sig uppskattad, och att hennes mående betyder något för dig.

Om du ständigt ser till att din kvinna eller någon du träffar mår bra, så kommer hon att återgälda dig vid ett senare tillfälle, troligtvis!

Låt hon veta att du bryr dig

Ja, kvinnor är emotionella. Det betyder inte att män inte är det, men kvinnor är mer känslosamma utåt. Och alla kvinnor är förstås inte lika emotionella, men det är viktigt att komma ihåg att din kvinna är viktig. Du behöver inte veta allt om hur kvinnor fungerar, men du behöver i alla fall försöka förstå hur din kvinna fungerar. Om du vill att ett förhållande med en kvinna ska leda till något positivt så försök. Försök för att få bättre sex eller bara ett långtidsförhållande, det är värt det!

En sak som kvinnor ofta gör är att initiera en konversation som grundar sig på en emotionell känsla. Då är det viktigt att du börjar fråga följdfrågor. Det är också viktigt att du förstår när din kvinna vill prata om någonting. Så varje gång hon säger någonting som du tror hon vill prata om, försök och ställ följdfrågor och visa att du vill veta mer.

Släpp distraktionerna

Om du t.ex. sitter och spelar eller håller på med någonting, stäng av distraktionen om du kan och lyssna på henne. Ställ frågor som ”hur mår du?”, ”kan jag göra någonting för dig” eller ”berätta mer”.

Det kanske känns fånigt till en början men hon kommer bli sjukt glad av att du gör det här när hon inser att du är seriös. Hon kommer seriöst att tycka att du är världens bästa bara för att du gör någonting så enkelt.

Chansen är kanske stor att du känner att hon har ju pratat om det här förut, och du har 1 gång visat att du brytt dig. Kvinnor kan vara lite tjatiga, men det viktiga är inte att du känner att konversationen är tråkig utan det är att få din kvinna att må bra! Om du lyckas med det här kommer ett stort förtroende att byggas upp mellan er två. Hon kommer känna sig säker och vill ge dig mer. Du kommer att förvånas över hur en kvinna öppnar upp sig till dig som aldrig förut om du visar att du bryr dig.