Ensam på alla hjärtans dag, feelgood post


Ha-ha

En litet torrt skämt för att börja det här inlägget och få dig på gott humör

My boyfriend and I met online and we’d been dating for over a year. I introduced Hans to my uncle, who was fascinated by the fact that we met over the Internet. He asked Hans what kind of line he had used to pick me up. Ever the geek, Hans naively replied, “I just used a regular 56K modem.”

(mer såna historier från denna sida om du vill läsa mer här)

Det finns flera anledningar att hata Alla hjärtans dag. Om du är i ett förhållande så förstår jag inte varför, men kanske är en av anledningarna är att du haft tidigare dåliga erfarenheter av denna dag. Många i ett förhållande känner mycket press att ge en perfekt alla hjärtans dag present till din kära. Och många har satt väldigt höga förväntningar på sin partner och blir besvikna i slutändan. Det kanske leder till bråk osv. Som singel slipper du detta. Wo–ho! Eller hur? Haha, ja det är en av anledningarna till att du kan känna det positiva med att vara singel under denna dag i alla fall.

Anledningar att hata alla hjärtans dag

Jag tror att den främsta anledningen att hata alla hjärtans dag är för att man verkligen vill ha en bra alla hjärtans dag. Man hatar alltså alla hjärtans dag för att man verkligen älskar den. Man hatar den för man kan inte få ha den där dröm-dagen. Vad för annars anledning finns det och hata något om man inte bryr sig? Om du bryr dig så mycket om den här dagen, och vet att du fortvarande kommer vara singel på den här dagen. Planera någonting som du verkligen skulle uppskatta, som skulle göra den 14:e februari till en toppendag för dig!

Den här dagen är bara för par ju! Varför oroa dig? Är du deppig på mors dag också för att du inte är någons mamma? lol xD

Faktiskt kan du göra den här dagen till precis vad du vill. Många använder faktiskt den här dagen för att visa kärlek till familj och vänner, inte bara till sin valentine. Trots det så får man se i alla affärer och på internet att det bara handlar om man är singel eller inte…skit i det om du vill. Använd den för att visa dina kompisar hur mycket du tycker om de, kanske kan du fixa ihop ett gäng och gå på bio eller göra något annat kul tillsammans? Många i ett förhållande är ju så fastklistrade att de knappt har några vänner, så gotta dig i det på alla hjärtans dag, och TYCK INTE SYND OM DIG SJÄLV 🙂

Fuck yeah im single

När du väl har kommit över det här med att vara singel på alla hjärtans dag. Så kom ihåg allt som är så toppen! Du är singel och du är stark och självständig. Du har alla möjligheter att göra saker som du vill! Kärleken finns någonstans, du har bara inte hittat den än.

Utforska dig själv

Kom ihåg att trots att du är singel på alla hjärtans dag så kan du göra planer. Antingen kan du hänga med dig själv, eller med familj och vänner. ELLER fixa en date online. Det finns massor som känner som du och helt enkelt vill ha ”one.night-stand” denna dag för att känna sig mindre ensam. Eller bara en vanlig date. Det här kan du hitta på telefontjänster som heta linjen eller på en vanlig online dating sida. Så bara för att du är singel och inte dejtar betyder det inte att du inte kan få ha lite ”singel-kul”. Det är bara naturligt att du känner att du kräver denna romantiska intimitet om du inte fått det på ett tag. En annan fördel med att vara singel är att det är perfekt för dig att utforska din kropp och dina sexuella luster. Det är en stor chans att du kommer vara i ett förhållande någon gång och att veta hur du fungerar sexuellt är ett plus!

Som sagt, ibland i förhållanden så är man fastklistrad med sin partner. De hänger alltid tillsammans helt enkelt. Det är inget fel med att göra det. Men om du är singel så kan du verkligen försöka bryta gamla vanor och testa nya saker. Träffa nytt folk och bli mer självsäker. Spännande!