Förr i tiden var det tabu att prata om sex


Förr i tiden så var set tabu med att ens prata om sex, speciellt för kvinnor.

Kvinnor förväntades vara ”rena” till att de gifte sig, och då var sex någonting som de var tvungna att göra för syftet att få barn endast. Sex var inte meningen att det skulle vara kul och kvinnor skulle inte njuta av det. Det var också sett som fel att ha oralt sex.

Nu så är kvinnor fria att ha sex när de vill och med vem de vill utan att bli kallade slampor eller horor ifall de gör det. Sex är numera sett som en bra sak och kvinnor är fria att njuta av allt sort sex precis som män, innan de gifter sig. Om man ens gifter sig överhuvudtaget!

Sex är lika bra för kvinnor som det är för män. Kvinnor vill bli kyssta, rörda vid och upphetsade av en kille. De vill ha sex och uppleva orgasmer för det är kul och njutbart.

De är fria att göra vad de vill. Dock, trots alla förändringar i samhället. Så är det ofta så att kvinnorna vill att mannen ska ta den där ”alpha” rollen i förhållandet. Och så har det varit sen tidernas begynnelse, men kanske börjar det neutraliseras?

Numera så kan man teledejta, internet-dejta, gå på krogen och få det man vill ha. Du kan få tag på en kvinna genom att ringa in till heta linjen, och den här kvinnan kanske genuint är intresserad av att ha sex med dig. Men hon väntar på att du ska ta initiativet vad gäller att prata snuskigt!