Att vara snygg är inte det viktigaste


Att vara snygg är inte det viktigaste!

Du kanske inte passar in på den stereotypiska profilen av den perfekta mannen. Alltså den perfekta mannen som kvinnor pratar om hela tiden. Till exempel någon som ser ut som en filmstjärna och en grym kropp som kräver timmar på gymmet varje dag. Men tro mig, även kvinnor vet att de inte är den perfekta kvinnan och man är mycket mer realistisk.

Många kanske letar efter någon som bara får de att må bra av. Det finns också vissa saker som alltid går hem hos kvinnor. T.ex. att vara självsäker och att ha en bra humor! Så om du har någonting av dessa saker så kan du lyckas få din drömkvinna även om du inte ser ut som en supermodell.

Att vara självsäker innebär att tro på sig själv eller sina förmågor. Detta är något som kvinnor naturligt är attraherade av. Så om en man visar självsäkerhet för en kvinna så finns det större chans att hon vill åt en mer intim relation.

Det är viktigt att inte vara ”för självsäker”. Det betyder att man skryter för mycket, pratar för mycket och är allmänt arrogant och det kanske till och med innebär att man inte är så självsäker. Det blir för mycket och kvinnan blir istället irriterad för attraherad. En sådan person kan man misstänka beter sig på detta vis för att dölja brist på självsäkerhet. En självsäker man känner inte ett behov av att ”visa upp sig”.

Det finns inget fel med att vara lite i rampljuset ibland om du vill. Men gör det bara för att du vill och på ett naturligt sätt, och inte för att visa någon hur bra du är.

Den typ av självsäkerhet som är mest attraktivt för kvinnor är den avslappnade och maskulina typen som bara vet om att han är självsäker och inte behöver bry sig om att visa det. Om du har det så kommer du definitivt sätta igång några kvinnors attraktion till dig! Och då kan du också visa upp andra bra sidor som du har.

Om en man visar sig vara osäker runt en kvinna till exempel genom att vara nervös eller tveksam så kommer hon inte bli attraherad. Hon kommer kanske bara vilja vara din vän. Eller i värsta fall kommer hon känna att du slösar hennes tid för att hon måste göra dig på gott humör. Förstås finns det fall då en osäker kvinna vill ha en osäker men snygg kille, men det är inte ofta.

Så varför är självsäkra män så viktigt för kvinnor?

Vet inte…men kanske beror det på att livet är en kamp och man gör allt för att överleva och bli bäst på livet så kanske det är det som gör att någonting hos kvinnor gör att de känner sig säkrare hos en sådan man.

Instinktivt så är kvinnor attraherad till mäns styrka som visar sig med självsäkerhet och maskulinitet. Det stängs av vid osäkerhet och självtvivel. Hon vet om att om hon hittar en man som är emotionellt stark så kommer hon ha en bättre chans för överlevnad när saker blir svårt. Så på samma sätt som en man blir attraherad av en kvinna när hon har på sig en kort sexig klänning så blir hon attraherad av en självsäker man.

De flesta kvinnor tycker det är väldigt attraktivt med ett sinne för humor och det kan i många fall vara viktigare än att vara snygg på utsidan! Eller pengar, intelligens…osv. Såklart är det ett plus om man har allt det.

Detta betyder att om man som man kan få en kvinna att skratta och så vidare så finns det stor chans att hon inte bryr sig om han ser ut som en modell eller inte.

Viss humor är dock inte okej!

En del skämt kanske gå över gränsen och stänger av en attraktion helt. Då kanske en kvinna börjar tänka att det sista hon vill är att ha sex med den här killen. Vad för sorts skämt varierar lite från kvinna till kvinna men det som är hundra procent säkert inte är attraktivt är att skämta på ett nedlåtande sätt om kvinnor eller ja…hygien?

Säg att det är en attraktiv kvinna du vill åt. Många män vågar inte visa sin roliga sida i detta fall utan är bara helt förbluffad av hur sexig hon är. Man kanske inte vågar för att det finns en risk att hon inte gillar en om man säger någonting annorlunda. Men det är någonting annorlunda du måste göra om du vill få hennes uppmärksamhet. Detta kan du göra med humor och säg någonting intressant när du försöker prata med henne! En man med humor är också en man med självsäkerhet, social intelligens och maskulinitet. Det är därför humor är attraktivt!