7 typer av killar kvinnor inte kan motstå


Har du någonsin undrat varför vissa killar har all tur vad gäller kvinnor? Det är ingen hemlighet att vissa män har bevisligen gång på gång varit oemotståndliga för kvinnor, och det är inte bara för att de ser bra ut eller för att de har ett definierat sex-pack. Sanningen är att kvinnor tenderar att bli attraherade till vissa personligheter naturligt, och de flockeras runt dessa män.

Nedan så listar jag 7 stycken av dessa ideala män som kvinnor dras till, och skriver även varför dessa är så oemotståndliga. Men snälla få inte panik och ändra på dig själv direkt om du inte passar in i någon av dessa kategorier, kvinnorna kommer att se igenom det och bli mindre attraherad av dig.

Ta din egen personlighet och ta fram de kvalitéerna som listas nedan istället!

 1. Den romantiska killen
  Han tror på klassisk romans och konstant ger kvinnan rosor och choklad och romantiska ljus under en middag. Han ringer henne ofta för att låta henne veta att han tänker på henne och tittar in i hennes ögon och berättar hur han mår. Han är oemotståndlig för att en kvinna älskar att bli uppskattad. Han visar ständigt med romantiska handlingar att han tycker om henne och som en bonus så känner hon sig fri att också ge dig lite kärlek tillbaka.
 2. Den självsäkra killen
  Han är helt säker på sig själv och är inte rädd att stå inför folk, han har en aura av kontroll (på ett bra sätt dock eftersom den kaxiga killen inte är på denna lista). I en relation så blir han inte avundsjuk på andra män och känner sig inte hotad av kvinnans vänner eller kollegor. Han är oemotståndlig för att kvinnor är attraherade av självsäkra män. Var medveten om att om du tycker att du är bra så kommer hon bli påverkad att tycka detsamma om dig också. En självsäker man behöver inte bekräftelse från kvinnor och detta för att han blir ännu mer eftertraktad.
 3. Den konstnärliga killen
  Han är spontan och lever i nuet. Ofta så kommer han att använda sin kreativitet för att imponera på henne, typ som att skriva en sång om henne eller göra en tavla till henne. Han är oemotståndlig för att alla kvinnor vill känna sig speciella och unika. Det finns inget annat sätt att göra henne så glad än att du använder henne som din musa eller källa för inspiration. Hon är besatt av denna mans kreativa hjärna och hur han använder sig av henne till sina konstverk.
 4. Den utländska killen
  Han kommer från ett land långt borta och är exotisk, kan ha en sexig accent eller ett unikt sett att se på världen. Hans annorlunda kultur och vardagliga uppförande kan vara väldigt annorlunda men han lyckas alltid att verka charmig. Notera att du inte behöver vara utländsk för att passa in i denna kategori, för att om du reser ofta och pratar många språk så kan du passa in i denna kategori och vara minst lika charmig. Denna typ är oemotståndlig på grund av karisma. Det finns inte så mycket mer att säga om det, det är bara det att mystik är något kvinnor vill ha. Kvinnor vill ha denna typ av man om de är nyfikna på världen, men fascinationen kommer mestadels från att dejta någon från en annan kultur.
 5. Den ”fria själen”, eller the bad boy
  Han gör allt som han vill och bryr sig inte, det slutar alltid med spännande och galna äventyr. Han kanske har en motorcykel eller skippar sitt arbete en dag för att ta tjejen på en sista minuten road-trip. Han bryr sig inte så mycket om konsekvenser, han bara lever. Han är oemotståndlig för att en kvinna vill ha lite rebelliskt i sin man och hon älskar en attityd där han inte bryr sig och hoppas att det påverkar henne med att få känna sig lite galen. Denna typ av kille lägger till lite krydda och ungdomlighet till förhållandet och kvinna älskar att försöka få han att ”lugna” ner sig lite, dock vet hon om att hon aldrig kommer lyckas.
 6. Den intelligenta killen/roliga killen
  Han brukar hålla i intelligenta konversationer som är stimulerande och lyssnar på vad tjejen har att säga. Han får hon att skratta med sin smarta humor och kan få en tråkig diskussion att verka rolig. Han kan få tiden att gå väldigt snabbt… Han är så oemotståndlig för att efter som tiden går  i ett förhållande så kan det bli tråkigt, men han får henne alltid att tycka det är intressant och du har vunnit kampen redan där. En intellektuell relation till varandra är vad kan hålla ihop ett förhållande och om du kan visa henne att du har det så kommer hon fastna direkt.
 7. Den omtänksamma killen
  Han håller upp dörren för henne och även stolen. Han betalar alltid och ser till att erbjuda henne även dessert. Han bjuder ut henne på date i tid och hämtar upp henne vid dörren. Han är generellt känslig till hur hon mår och när hon är redo att gå henne. Varför är han så oemotståndlig? Ja du kanske tror att snälla killar aldrig får kvinnan men tänk på det här; när en tjej har fått nog av the bad boys och alla elaka killar som inte hör av sig då kommer hon att ändra på vad hon söker efter. Det tar lite av mogenhet av henne för att inse detta men till slut kommer de flesta tjejer till den här typen av kille som tar bra hand om henne.