saker du aldrig ska göra i ett bra förhållande del 1


Sluta inteanstränga dig

Detta händer när du blir för bekväm med någon, du slutar att bry dig. Du slutar att ge komplimanger och behandla de som någon speciell. Du slutar med att bry dig om födelsedagar, årsdagar, och romantiska dejter. Du slutar att försöka imponera på de och få de att känna sig bra med sig själva och visa att du älskar hen. Relationer kräver ansträngning, så om det bara är en som anstränger sig så kommer det till slut att krascha.

Förnedra aldrig din partner

Även om du sett det på film och det funkar, bara gör aldrig någonting som får personen att känna sig dålig och speciellt inte inför andra

Glöm inte din egen personlighet

I många relationer så förlorar individer vilka de är. De plockar upp den andras smaker i musik, bobby, stil, allt. Det är toppen att dela vad du älskar med någon du älskar,  men det är en annan sak att glömma vem du är som person. Om du känner dig helt vilsen utan den andra, då har du problem. Det spelar ingen roll hur kär du är i en person du måste alltid ha dig själv och vårda din självständighet.

Vara otrogen

Ja…det säger ju sig självt.

Glömma dina vänner

Vi har alla varit där. Du träffar någon ny och sen kommer du i det stadiet där du alltid vill träffa din kärlek, prata med hen eller till och med om hen med dina vänner. Du glömmer bort alla andra prioriteringar och ansvar för att du är så upptagen med den här personen. Du ska aldrig glömma dina vänner. Dina vänner hade dig först. De var med din sida längre än den här killen eller tjej och det finns en god chans att de fortfarande står vid din sida om förhållandet slutar. Gör alltid tid för de andra viktiga personerna i ditt liv. Bli inte den personen som gör slut med sin pojkvän och sen alltid är med dina vänner. Det ska finnas en balans.

Jämför de med andra

Även om du har varit i ett förhållande förut eller varit kär förut eller har en massa erfarenhet så ska du aldrig jämföra den personen du är tillsammans med med någon annan. Jämför inte din flickvän med någon snygg tjej på baren, eller din pojkvän med den rippade killen på gymmet. Ingen gillar att känna sig så att de är i en tävling med någon de inte ens känner. Du gör inget annat än att få de att känna sig dåliga och de kommer avsky dig för det.

Glömma bort han eller henne

Vi blir alla distraherade lite då och då, vi har alla vänner och familj vi skapar tid för och vi har alla jobb som kräver vår fulla uppmärksamhet. Det må vara så att vi är ute på puben med våran kära men spenderar majoriteten av tiden att prata med annat folk. Vi kanske är ute någonstans och glömmer svara på deras meddelande. Ingenting gör mer ont i en relation än att bli glöm, och värre, ignorerad. Bli inte omedveten om han eller hennes tillvaro. Det kommer bara att göra de ännu mer avundsjuka när du pratar med andra och om du bryr dig om hen så ska du inte bry dig om din älskades närvaro.

Undvik inte problem

Det är ännu värre att inte ta problem seriöst med din flickvän eller pojkvän. Om ett problem märks, så lyssna. Hör problemet från den andras perspektiv och försök komma på en lösning. Vinka inte iväg det och låt det blåsa över, för det kommer faktiskt aldrig att gå iväg. Faktiskt, de små problemen som kunde blivit fixade innan kan istället ha växt till en stor komplicerad röra.

Prioritera andra/annat först

När du älskar någon så ska den personen bli din prioritet i ditt liv. Precis som du blir en viktig prioritet i den andras liv. Du förväntar dig att den andra ska prioritera dig så självklart ska du göra detsamma. Det är svårt att se att den andra sätter saker framför dig. Hur kul är det att se att när de får höra något spännande, så ringer de sin bästa vän först istället för dig, eller när de hittar ett coolt ställe att gå ut på så ringer de sin bror.

Snoka inte

Vi gör alla det, vi sneglar på deras telefon när den ligger öppen eller vi letar igenom en låda när han eller hon lämnar rummet…eller? Det resulterar bara i problem eftersom du kommer antingen bli upptäckt eller så hittar du något som du inte skulle hitta. Eller så hittar du någonting som du misstolkar och du kan inte prata med din partner om det.